Webdesign van a tot z

Wij bouwen elke website op maat van de klant. Groot of klein, starter of gevestigde waarde. Onze websites zijn professioneel, hebben een responsive design en scoren goed in google. Achter elke website draait een cms (content management system) waarmee onze klanten de inhoud van hun website snel en makkelijk kunnen wijzigen.

Wij gaan steeds gestructureerd en analytisch te werk in volgende stappen :

  • Tijdens een verkennend gesprek bij ons op kantoor of ter plaatse bij de klant luisteren wij naar uw wensen. Ondertussen krijgen we een zicht op de informatie, foto- en tekstmateriaal waarover u beschikt. Aan de hand van voorbeelden zullen wij u uitleggen wat de mogelijkheden zijn om uw nieuwe website te realiseren of uw bestaande website te verbeteren.
  • Wij maken u een vrijblijvende offerte die u wordt toegestuurd per e-mail.
  • Bij goedkeuring van de offerte ontvangt u een voorschotfactuur tbv 50% van de offerte. U verzamelt uw foto- en tekstmateriaal in de mate van het mogelijke en stuurt het door naar Webspice.
  • Webspice start met het ontwerp van uw website. Wij werken onmiddellijk online zodat de klant zijn ontwerp op de voet kan volgen. U hoeft zich dus niet te verplaatsen om onze ontwerpen en vordering van uw website te bekijken. Telkens wij een aanpassing aan het ontwerp uitgevoerd hebben, ontvangt u feedback per e-mail. De klant geeft op zijn beurt feedback naar Webspice toe. Gemiddeld rekenen we met een tijdspanne van 4 weken tot de oplevering van een nieuwe website.
  • Wanneer de website qua inhoud en layout volledig klaar is, wordt hij online geplaatst op het domein van uw keuze.


Nieuwe website voor Fraeyman uitvaart

08-07-2020

Personeel werven via Facebook

2-06-2020

Nieuwe website voor WE DRONE IT

15-05-2020

Nieuwe website voor Renovatiegroup

06-05-2020

WEB.SPICE NIEUWSBRIEF