Webshops & e-commerce

Een professionele webshop laten bouwen is tegenwoordig voor iedereen haalbaar. Dankzij open source pakketten kunnen we met een redelijk budget een krachtige webshop bouwen, die zijn investering al binnen het eerste jaar terugverdient. We zien dan ook dat steeds meer ondernemers de stap zetten naar e-commerce en daarvoor een professionele partner onder de arm nemen.

  • Wij bouwen webshops voor elke sector en elk type ondernemening, wij werken voor startups, kleine zelfstandigen en kmo's. Wij hanteren een realistische aanpak, zodat uw e-commerce project een succes wordt. Uiteraard hebben ook onze webshops een responsive design en zijn ze goed leesbaar op alle platforms: pc, laptop, tablet en smartphone.
  • Webspice levert altijd maatwerk, binnen het vooropgestelde budget. Extra en onvoorziene kosten, daar doen wij niet aan mee. Wij houden ons keurig aan de gemaakte offerte.
  • Gebruiksvriendelijke onderhoudsmodule
    U heeft geen enkele technische kennis nodig om uw webshop te onderhouden. U kan zelf makkelijk producten toevoegen, wijzigen en verwijderen. De ingebouwde administratiemodule geeft een heel duidelijk overzicht van uw verkopen en klantenbestand.
  • Wij weten heel goed dat onze klanten geen computerexperts zijn. U kan uw webwinkel op een eenvoudige manier beheren. Lukt het toch even niet? Geen probleem. Bel of mail en wij helpen u graag verder.


Nieuwe website voor Fraeyman uitvaart

08-07-2020

Personeel werven via Facebook

2-06-2020

Nieuwe website voor WE DRONE IT

15-05-2020

Nieuwe website voor Renovatiegroup

06-05-2020

WEB.SPICE NIEUWSBRIEF